't Gerief dienstencheques

Historiek

't Gerief werd opgericht in april 2005. Aan de doopvont stonden
De Dienst Huishoudhulp startte in juli 2005 met de eerste huishoudhulpen. Doorheen de jaren bleef de dienst sterk groeien. Onze poetshulpen zijn echte krakken in het huishouden. Zij poetsen, lappen ramen, doen boodschappen en klein verstelwerk, koken, wassen en strijken. Begin 2016 telt deze dienst meer dan 280 poetsvrouwen en -mannen.

In 2006 begonnen we met een Strijkdienst. In deze dienst werken de 27 strijksters en 2 chauffeurs. Deze gemotiveerde medewerkers behandelen alle strijk alsof deze van zichzelf is. De Strijkdienst bestaat in 2016 uit:
Binnen de omkadering startte 't Gerief in 2005 met 1 jobcoach/coördinator. Al snel was uitbreiding nodig en startten er extra jobcoachen en een administratief deskundige. Onze omkadering bestaat nu uit 12 mensen:
Door deze onafhoudende groei, barstte 't Gerief enkele keren uit haar voegen. Onze 1ste thuisbasis was gevestigd in een lokaal van het OCMW van Herentals (Nederrij 115, Herentals). Een jaar later verhuisden we naar het Stationsplein. In 2009 kocht 't Gerief het huidige kantoorgebouw aan. Onze stek op de Lichtaartseweg 22 in Herentals, is helemaal 't Gerief: professioneel, hartelijk en niet onbelangrijk... klaar voor de toekomst!


Zoek je hulp? Klik dan hier!
't Gerief poetshulp strijkophaaldienst