't Gerief dienstencheques

Historiek

't Gerief werd opgericht in april 2005. Aan de doopvont stonden
De Dienst Huishoudhulp startte in juli 2005 met de eerste huishoudhulpen. Doorheen de jaren bleef de dienst sterk groeien. Onze poetshulpen zijn echte krakken in het huishouden. Zij poetsen, lappen ramen, doen boodschappen en klein verstelwerk, koken, wassen en strijken.

In 2006 begonnen we met een Strijkdienst. In In deze dienst werken de strijksters en 2 deeltijdse chauffeurs / logistieke hulpen. Deze gemotiveerde medewerkers behandelen alle strijk alsof deze van zichzelf is. De Strijkdienst bestaat in 2013 uit:
Binnen de omkadering startte 't Gerief in 2005 met 1 jobcoach/coördinator. Al snel was uitbreiding nodig en startten er extra jobcoachen en een administratief deskundige. Vandaag bestaat onze omkadering uit 9 mensen: Nele Gebruers en Ann Van den Broek zijn de 2 administratief deskundigen; Claire De Cannière, Leen Van Ginneken, Cathy Bos en Jasper Somers zijn de jobcoaches; An Bauweraerts is strijkcoach; Ann Herdewyn is coördinator van de Strijkdienst en stafmedewerker en Hans Bouwen is directeur.

Door deze onafhoudende groei, barstte 't Gerief enkele keren uit haar voegen. Onze 1ste thuisbasis was gevestigd in een lokaal van het OCMW van Herentals (Nederrij 115, Herentals). Een jaar later verhuisden we naar het Stationsplein. In 2009 kocht 't Gerief het huidige kantoorgebouw aan. We werkten er hard in en het resultaat mag er wezen. Onze stek op de Lichtaartseweg 22 in Herentals, is helemaal 't Gerief: professioneel, hartelijk en niet onbelangrijk... klaar voor de toekomst!Zoek je hulp? Klik dan hier!
't Gerief poetshulp strijkophaaldienst